Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Tomaatti, tuore94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa31g94kcal7.2g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g282kcal17.4g15g16.2g4.8g
Valittu annoskoko281g141kcal8.7g7.5g8.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna141g71kcal4.4g3.8g4.1g1.2g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480