Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 64g206kcal17.2g0g15.4g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g80g281kcal10.3g56g1.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen80g27kcal2.7g3.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g1170kcal70g121.8g44.4g5.8g
Valittu annoskoko281g585kcal35g60.9g22.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna141g293kcal17.5g30.5g11.1g1.5g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518