Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 141g292kcal22.8g0g22.5g0g
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g642kcal49g9.6g45.6g6g
Valittu annoskoko281g321kcal24.5g4.8g22.8g3g
Annoskoko puolitettuna141g161kcal12.3g2.4g11.4g1.5g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914