Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%125g213kcal25g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Mutti paseerattu tomaatti28g9kcal0.5g1.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g22g16kcal1g2.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 78g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g609kcal61.4g14.2g31.8g6.4g
Valittu annoskoko281g305kcal30.7g7.1g15.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna141g152kcal15.4g3.6g8g1.6g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.5g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963