Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 109g83kcal2.1g17g0.2g1.1g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g47g68kcal7g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen78g26kcal2.6g3.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g462kcal30g43.4g17.6g2.8g
Valittu annoskoko281g231kcal15g21.7g8.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna141g116kcal7.5g10.9g4.4g0.7g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479