Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.1g1.1g
Pinaatti 16g2.1kcal0.3g0.1g0g0.2g
Paprika keskiarvo 13g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g80kcal4.2g11.6g0.4g6.2g
Valittu annoskoko281g40kcal2.1g5.8g0.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna141g20kcal1.1g2.9g0.1g1.6g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795