Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 21g77kcal2.2g15.8g0.2g1.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%56g34kcal1.8g4g1.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)18g36kcal0.7g6.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g17g25kcal2.1g0.1g1.9g0g
Lohi tuoresuolattu 141g253kcal34.1g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g849kcal81.8g52.2g33.4g2.2g
Valittu annoskoko281g424kcal40.9g26.1g16.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna141g212kcal20.5g13.1g8.4g0.6g
Arvot/100g100g151kcal14.5g9.3g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281