Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 225g499kcal39.4g0g38.3g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)8.4g11kcal0.3g0.4g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Fetajuusto, Valio25g68kcal4.8g0.3g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g1202kcal93g2g92.2g0g
Valittu annoskoko281g601kcal46.5g1g46.1g0g
Annoskoko puolitettuna141g301kcal23.3g0.5g23.1g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.4g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923