Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)8.7g41kcal1g0.6g3.8g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl22g26kcal0.7g0.8g2.2g0g
Perunasuikale (Apetit)131g93kcal2.1g20.6g0.1g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g53g57kcal12.6g0.5g0.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g8.7g4.8kcal0.3g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g465kcal34.2g48g14.4g0.6g
Valittu annoskoko282g233kcal17.1g24g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna141g116kcal8.6g12g3.6g0.2g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362