Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)109g72kcal13.1g4.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton87g125kcal10.5g0g8.7g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%39g98kcal5.5g4.3g2.2g19.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit39g157kcal15.7g6.3g7.9g5.9g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Ruokasuola jodioitu 3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g914kcal89.8g31.6g38.2g52.2g
Valittu annoskoko282g457kcal44.9g15.8g19.1g26.1g
Annoskoko puolitettuna141g229kcal22.5g7.9g9.6g13.1g
Arvot/100g100g162kcal15.9g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188