Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Pepperoni light, Snellman23g57kcal6.3g0g2.9g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)38g131kcal3.7g26.2g1g2.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g589kcal44.2g53.2g20.2g4.4g
Valittu annoskoko282g295kcal22.1g26.6g10.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna141g147kcal11.1g13.3g5.1g1.1g
Arvot/100g100g105kcal7.8g9.4g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168712