Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)50g65kcal9g1.1g3g0g
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g11g36kcal0.7g8.5g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g316kcal22.8g40.2g6.6g6g
Valittu annoskoko282g158kcal11.4g20.1g3.3g3g
Annoskoko puolitettuna141g79kcal5.7g10.1g1.7g1.5g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201