Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g375g2514kcal0g0g300.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu340g429kcal37.4g1g30.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 813g2789kcal82.8g569g9.8g28.5g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g900g756kcal9.9g164.8g3.6g16.2g
Sokeri 319g1294kcal0g318.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5620g15834kcal264.6g2165.6g690g89.6g
Valittu annoskoko2810g7917kcal132.3g1082.8g345g44.8g
Annoskoko puolitettuna1405g3959kcal66.2g541.4g172.5g22.4g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122406