Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 29g30kcal0.4g1.4g2.4g0.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl15g137kcal0g0g15.2g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto146g409kcal27.7g0g32.1g0g
Purjosipuli 339g78kcal6.1g8.1g0.7g7.1g
Vesi, vesijohtovesi 1518g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)438g604kcal91.9g0g26.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto88g245kcal16.6g0g19.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.8g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Keittojuurekset, Rainbow234g58kcal2.1g11.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g3164kcal291.8g41.6g197.2g15.2g
Valittu annoskoko2814g1582kcal145.9g20.8g98.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna1407g791kcal73g10.4g49.3g3.8g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836