Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 130g1146kcal0g0g129.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 96g67kcal1.2g10.8g1.2g3.7g
Mustapippuri 31g88kcal3.4g12g1g8.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2559g3289kcal531g0g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g9179kcal1071.2g45.6g519.6g24g
Valittu annoskoko2816g4590kcal535.6g22.8g259.8g12g
Annoskoko puolitettuna1408g2295kcal267.8g11.4g129.9g6g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200