Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)214g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1868g3100kcal354.9g0g186.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl14g36kcal1.7g0.2g3.2g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g160g223kcal20g0.5g15.7g0g
Korppujauho 80g293kcal8.4g60g0.8g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma214g256kcal6.8g9.6g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g7931kcal789.2g161g456.4g15.6g
Valittu annoskoko2816g3966kcal394.6g80.5g228.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna1408g1983kcal197.3g40.3g114.1g3.9g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726