Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%900g1907kcal161.9g0g108g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Salaatti, jäävuori tuore562g56kcal6.2g4.5g1.1g5.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen281g56kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Kurkku 337g37kcal1.9g4.7g0.3g2.4g
Feta Patros 200 g225g535kcal36.1g1.6g42.7g0g
Paprika, punainen169g43kcal1.5g7.8g0.7g3.4g
Kermaviili Ingman 10%225g270kcal7g9.9g22.5g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5634g5970kcal435.6g89.2g363.8g34.4g
Valittu annoskoko2817g2985kcal217.8g44.6g181.9g17.2g
Annoskoko puolitettuna1409g1493kcal108.9g22.3g91g8.6g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271