Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Sipuli kuivattu 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.4g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g1.9g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 50g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g50g85kcal1.3g3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g471kcal25.6g28.8g26.6g2.2g
Valittu annoskoko282g235kcal12.8g14.4g13.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna141g118kcal6.4g7.2g6.7g0.6g
Arvot/100g100g83kcal4.5g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659