Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g112g148kcal23.6g0g5.6g0g
Sipulikuutiot Apetit42g11kcal0.5g2g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys13g44kcal0.1g11g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)28g23kcal2.7g3.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g494kcal53.8g32.2g16g0g
Valittu annoskoko282g247kcal26.9g16.1g8g0g
Annoskoko puolitettuna141g124kcal13.5g8.1g4g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110