Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g215g204kcal43g0g3.7g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g25g65kcal0.8g1.1g6.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]43g143kcal5.1g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g825kcal97.8g2.2g52.4g0g
Valittu annoskoko283g413kcal48.9g1.1g26.2g0g
Annoskoko puolitettuna141g206kcal24.5g0.6g13.1g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270