Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 84g27kcal0.5g4.7g0.2g2.1g
Kaali, valkokaali84g18kcal1g2.8g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g6.3g1.3kcal0g0.4g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.1g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Hunaja 2.9g10kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 40g22kcal0.3g4.9g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g42g49kcal1.3g1.7g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g272kcal7g36.2g9.6g8.6g
Valittu annoskoko283g136kcal3.5g18.1g4.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna141g68kcal1.8g9.1g2.4g2.2g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316