Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 87g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.9g7kcal0.2g1.2g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.6kcal0.4g0.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g118kcal10.2g13.2g1.2g5.2g
Valittu annoskoko283g59kcal5.1g6.6g0.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna141g30kcal2.6g3.3g0.3g1.3g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122