Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 3.7g1kcal0.1g0g0g0.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow28g23kcal1.2g3.7g0.3g0.9g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)16g5.5kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g336kcal22.6g27.4g14g4.6g
Valittu annoskoko283g168kcal11.3g13.7g7g2.3g
Annoskoko puolitettuna141g84kcal5.7g6.9g3.5g1.2g
Arvot/100g100g60kcal4g4.8g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278