Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1402g1576kcal296.2g0g42.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli 160g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g3335kcal602.8g28.4g85.2g7g
Valittu annoskoko2820g1668kcal301.4g14.2g42.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna1410g834kcal150.7g7.1g21.3g1.8g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564