Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1200g2344kcal224.3g0g162g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g500g175kcal12g23.5g2.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%400g320kcal12.8g24g20g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g6661kcal513.8g151.2g439.8g7.4g
Valittu annoskoko2820g3330kcal256.9g75.6g219.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna1410g1665kcal128.5g37.8g110g1.9g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329