Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)15g11kcal0.1g1.4g0.6g0g
Currytahna punainen (Pirkka)15g39kcal0.3g1.4g3.6g0g
Pirkka luomu tomaattimurska1498g450kcal21g97.4g7.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 899g1196kcal75.9g158.2g18g45g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.4g0g0g
Viinietikka 90g19kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g4706kcal203.2g638.4g144.4g97g
Valittu annoskoko2820g2353kcal101.6g319.2g72.2g48.5g
Annoskoko puolitettuna1410g1177kcal50.8g159.6g36.1g24.3g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570