Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Vesi, vesijohtovesi 1040g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g160g448kcal30.4g0g35.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5648g2260kcal90.4g172g124.8g67.2g
Valittu annoskoko2824g1130kcal45.2g86g62.4g33.6g
Annoskoko puolitettuna1412g565kcal22.6g43g31.2g16.8g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255