Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g224g323kcal49.4g0g13.5g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola25g40kcal2g1g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g25g85kcal3.5g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g901kcal110g2.8g48.8g0.2g
Valittu annoskoko283g451kcal55g1.4g24.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna142g225kcal27.5g0.7g12.2g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955