Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 61g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.7g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu23g84kcal2.8g16.6g0.5g0g
Vadelma 110g45kcal1.1g4.5g0.9g4.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl44g158kcal0.9g1.2g16.7g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g1117kcal25g135.6g48.8g8.2g
Valittu annoskoko283g559kcal12.5g67.8g24.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna142g279kcal6.3g33.9g12.2g2.1g
Arvot/100g100g197kcal4.4g23.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186846