Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.7g12g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.6kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)23g45kcal0.6g0.9g4.5g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g38g131kcal0.8g3g13.1g0g
Mansikka 33g15kcal0.2g2.8g0.1g0.6g
Banaani, kuorittu 45g39kcal0.5g8.2g0.2g0.8g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen68g41kcal0.2g9.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g975kcal16.8g125g43.8g5g
Valittu annoskoko283g488kcal8.4g62.5g21.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna142g244kcal4.2g31.3g11g1.3g
Arvot/100g100g172kcal3g22.1g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705