Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 146g157kcal27.7g0g4.9g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g73g221kcal13.8g0.4g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkoviini kuiva 29g20kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g819kcal84.4g5.4g46.6g2g
Valittu annoskoko283g410kcal42.2g2.7g23.3g1g
Annoskoko puolitettuna142g205kcal21.1g1.4g11.7g0.5g
Arvot/100g100g145kcal14.9g1g8.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794