Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g225g324kcal49.5g0g13.5g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola25g40kcal2g1g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g25g85kcal3.5g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g903kcal110.2g2.8g49.2g0.2g
Valittu annoskoko284g452kcal55.1g1.4g24.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna142g226kcal27.6g0.7g12.3g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955