Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 78g19kcal1.4g1.7g0.2g1.8g
Parsakaali brokkoli 78g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton62g67kcal14.1g0g1.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 31g54kcal2.4g0.7g4.7g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl31g106kcal0.6g0.8g11.2g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g596kcal44.2g9.4g40.2g7.6g
Valittu annoskoko284g298kcal22.1g4.7g20.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna142g149kcal11.1g2.4g10.1g1.9g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315