RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 156g168kcal29.8g0g5.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 31g9kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 63g102kcal1.7g1.7g9.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g16g42kcal1.3g8g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g654kcal68.2g21.2g30.4g6g
Valittu annoskoko284g327kcal34.1g10.6g15.2g3g
Annoskoko puolitettuna142g163kcal17.1g5.3g7.6g1.5g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489