Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g878g1756kcal175.6g0g114.1g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)27g184kcal0.3g0.3g20.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g439g299kcal7g65.4g0.4g0g
Suolapähkinä 12g72kcal3g1.2g6g0.9g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow1428g571kcal30g97.1g5.7g42.8g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g6213kcal437.8g332.6g338.2g87.4g
Valittu annoskoko2832g3107kcal218.9g166.3g169.1g43.7g
Annoskoko puolitettuna1416g1553kcal109.5g83.2g84.6g21.9g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722