Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Paprika keskiarvo 480g137kcal4.5g20.5g1.9g9.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)749g914kcal16.5g203.8g2.2g6g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )554g776kcal72.1g36g38.8g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)450g737kcal112.4g4g29.7g0g
Juustodippi, Pirkka 300g300g390kcal9.3g5.1g36.9g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka150g584kcal36g1.5g47.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g7158kcal505.4g556.2g315.4g35.2g
Valittu annoskoko2832g3579kcal252.7g278.1g157.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna1416g1790kcal126.4g139.1g78.9g8.8g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887