Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2174kcal3.6g1.2g243.6g0g
Sokeri 170g689kcal0g169.6g0g0g
Kananmuna, paistettu 110g222kcal14.1g0.4g18.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1337kcal39.7g272.7g4.7g13.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 400g154kcal0.6g32.6g0.4g6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1g23.8g1g0g
Sokeri 80g324kcal0g79.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 18g60kcal0g14.7g0g0.3g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g400g1398kcal55.9g223.7g30g39.9g
Voi 200g1449kcal2.4g0.8g162.4g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g685kcal20.4g139.8g2.4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g18541kcal282g2224.4g926.8g144.8g
Valittu annoskoko2832g9271kcal141g1112.2g463.4g72.4g
Annoskoko puolitettuna1416g4635kcal70.5g556.1g231.7g36.2g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790