Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g2410g795kcal14.5g135g4.8g60.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)217g1367kcal0g0g151.8g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 193g637kcal1g155.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g5598kcal31g581.6g313.2g120.6g
Valittu annoskoko2832g2799kcal15.5g290.8g156.6g60.3g
Annoskoko puolitettuna1416g1400kcal7.8g145.4g78.3g30.2g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498