Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1600g2720kcal304g0g160g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g12g41kcal1.2g9.1g0.3g0g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Pekoni, paistettu 400g2060kcal65.8g0g202.8g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Timjami 3.2g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Chili mausteseos, Old El Paso12g34kcal1g5.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g10867kcal977.4g38g746.2g6.6g
Valittu annoskoko2835g5434kcal488.7g19g373.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna1418g2717kcal244.4g9.5g186.6g1.7g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313