Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna, paistettu 110g222kcal14.1g0.4g18.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Raparperi 400g135kcal2.8g22g0.4g5.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 400g154kcal0.6g32.6g0.4g6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1.1g23.9g1.1g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 18g60kcal0g14.7g0g0.3g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g400g1400kcal56g224g30g40g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5671g18565kcal282.4g2227.2g928g145.2g
Valittu annoskoko2836g9282kcal141.2g1113.6g464g72.6g
Annoskoko puolitettuna1418g4641kcal70.6g556.8g232g36.3g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790