Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 150g42kcal1.8g6.1g0.3g3.1g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g20g6.2kcal0g2g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana568g201kcal3.8g41.8g0.6g6.2g
Valittu annoskoko284g100kcal1.9g20.9g0.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna142g50kcal1g10.5g0.2g1.6g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428227