Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow22g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)44g11kcal0.4g2.4g0g0.6g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 98g29kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Jauheliha, sika-nauta 82g182kcal14.3g0g13.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g26g94kcal6g0g7.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 11g33kcal0.4g0.5g3.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g703kcal44.6g15.2g51g5.2g
Valittu annoskoko284g351kcal22.3g7.6g25.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna142g176kcal11.2g3.8g12.8g1.3g
Arvot/100g100g124kcal7.8g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560