Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 188g73kcal1.9g13.2g0.4g4.8g
Aurajuusto19g64kcal3.8g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)19g24kcal0.6g0.8g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 28g13kcal0.8g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g420kcal17.2g32.6g22.2g10.2g
Valittu annoskoko285g210kcal8.6g16.3g11.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna142g105kcal4.3g8.2g5.6g2.6g
Arvot/100g100g74kcal3g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217