Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu75g150kcal9.7g2.2g12g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)69g24kcal0.7g4.8g0.3g1g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika vihreä 15g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana569g413kcal23g24.8g25g6.6g
Valittu annoskoko285g207kcal11.5g12.4g12.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna142g103kcal5.8g6.2g6.3g1.7g
Arvot/100g100g73kcal4g4.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889