Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g2509g2910kcal178.1g501.8g20.1g0g
Oliiviöljy 251g2219kcal0g0g250.9g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g10431kcal368.8g1029.8g543g3.4g
Valittu annoskoko2840g5216kcal184.4g514.9g271.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna1420g2608kcal92.2g257.5g135.8g0.9g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573