Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)1354g433kcal40.6g63.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl226g2031kcal0g0g225.7g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g677g2268kcal109.7g338.5g51.5g92.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 497g1510kcal43.4g275.1g9.4g69g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 74g238kcal21.3g5.1g14.7g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g12959kcal430g1364.6g602.6g367.2g
Valittu annoskoko2844g6480kcal215g682.3g301.3g183.6g
Annoskoko puolitettuna1422g3240kcal107.5g341.2g150.7g91.8g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528