Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g7.5g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g3.8g5.3kcal0.5g0.5g0.1g1.8g
Vehnänalkio 1.9g6.8kcal0.6g0.6g0.2g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki139g78kcal11.8g6.9g0.3g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss38g13kcal0.4g1.5g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g525kcal49.6g36.6g19g7.8g
Valittu annoskoko285g262kcal24.8g18.3g9.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna143g131kcal12.4g9.2g4.8g2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.4g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983