Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton175g189kcal39.6g0g3.2g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g38g47kcal1.9g1.1g3.9g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g16g91kcal4.6g1.8g7.2g1.3g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria16g33kcal0.1g8.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.7g1.2kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 27g88kcal0.5g0.8g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g965kcal94.6g26g53.6g2.8g
Valittu annoskoko285g483kcal47.3g13g26.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna143g241kcal23.7g6.5g13.4g0.7g
Arvot/100g100g169kcal16.6g4.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756