Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Tuorekurkku, annos 50g113g45kcal0.7g1.6g0.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow41g41kcal9.4g0g0.4g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g59g94kcal9.9g0.1g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g388kcal40.8g9g13g2g
Valittu annoskoko285g194kcal20.4g4.5g6.5g1g
Annoskoko puolitettuna143g97kcal10.2g2.3g3.3g0.5g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533