Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)66g79kcal13.2g0g2.3g0g
Seitifilee (Findus)88g61kcal14.9g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g66g56kcal2g3g3.9g0g
Korppujauho 33g121kcal3.5g24.7g0.3g1.7g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g728kcal75.4g55.6g19.8g3.4g
Valittu annoskoko285g364kcal37.7g27.8g9.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna143g182kcal18.9g13.9g5g0.9g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097